Povabilo natečaj fotografije

Pojdi na domačo stran


Povabilo na fotografski natečaj

V sklopu festivala poteka tudi natečaj fotografije, kjer lahko vsi navdušenci narave, gora, kolesarjenja, letenja, plezanja, planinstva… prijavite svoje fotografije. Kot usmeritev za fotografije podajamo razmišljanje lanske žirije kjer med drugim povzemamo zakaj so zmagovalne fotografije boljše od ostalih:

Večinoma njihovi avtorji bolje obvladujejo fotografijo kot medij, skoraj zagotovo dobro obvladujejo tudi fotoaparat. Svoje fotografije znajo dovolj dobro pripraviti, jih primerno obdelati.

Finalisti so se večinoma nastanku svojih fotografij bolj posvetili od ostalih, dobili v pravem trenutku pravi navdih, znali so na motiv pogledati drugače in bolje izkoristiti danosti, vložili so več napora, časa, znanja. Neredko je seveda treba imeti tudi kanček sreče, a ta je na dolgi rok spet bolj naklonjena bolj zavzetim, tudi bolj izkušenim.

Povezava na lansko mnenje žirije in več o samem natečaju na povezavi. http://www.ao-ajdovscina.si/festival-zunaj/fotografski-natecaj/

Izbrane fotografije bodo tudi javno objavljane na panojih za grajskim obzidjem v Ajdovščini.
Rok za oddajo fotografij na naslov festival@ao-ajdovscina.si je 20.september 2020.

Oddaja fotografij in dodatne informacije
na mail festival@ao-ajdovscina.si
ali telefon 051 346 076.

Pogoji sodelovanja na natečaju:
* Posameznik lahko odda do 5 fotografij
* Fotografije naj bodo JPG formata datotek visoke kakovosti in ločljivosti. Fotografije morajo biti podolžnega formata z najmanj 3000 px širine.
* V sami fotografiji naj ne bo vključenega imena avtorja ali podobnih drugih informacij.

Fotografski natečaj – čas za oddajo fotografij je 20. september 2020 (Tiskaj povabilo)

Organizira AO Ajdovščina, PD Ajdovščina.

Sponzorji:

¸¸